Instalacija operativnog sistema

WINDOWS

Black_Windows_7_Wallpaper
Vaš operativni sistem je jedna od najbitnijih stavki za ispravan i neometan rad Vašeg racunara. Vremenom zbog ceste instalacije raznih programa, virusa, nepravilnog gašenja ili hardverskog kvara oprerativni sistem treba ponovo instalirati da bi ceo racunar ponovo radio kao kad je kupljen.
Kod nas u servisu instalacija sistema traje vrlo kratko, i uglavnom se završi istog dana. Na Vama je samo da donesete kucište racunara ili laptop uredaj, bez potrebe da gubite vreme na traženje diskova sa drajverima to prepustite nama.

Windows je operativni sistem u vlasništvu Microsoft-a i trenutno je najzastupljeniji na personalni racunarima. Postoji vise edicija Windows operativnog sistema od kojih su trenutno najaktuleniji Windows XP, Windows 7, kao i poslednja verzija Windows 8.1.

Moj Servis 011 Vam preporucuje reinstalaciju opertaivnog sistema na godinu dana kako bi Vaš racunar radio neometano i u punom kapacitetu.

Uz instalaciju operativnog sistema instaliracemo i neke od sledecih besplatnih programa:

•    Avast antivirus,
•    internet pretraživac po želji
•    plejere za filmove i muziku,
•    programe za pregled slika
•    sve ostalo što je potrebno za normalno korišcenje racunara.

Donesite Vaš računar ili laptop u servis računara Moj Servis 011 i da za Vas u najkracem periodu uradimo instalaciju operativnog sistema, optimizaciju operativnog sistema kao i instalaciju pratecih programa po Vašoj želji.

Servis računara Moj Servis 011 Vam omogucava i instalaciju operativnog sistema i kod Vas na kućnoj adresi uz doplatu dolaska po važećem cenovniku.

Cena instalacije Windows operativnog sistema je samo 1500 dianra

 

LINUX

512px-Tux.svg
Linux je jedan od najpoznatijih besplatnih operativnih sistema. Linux sistem veoma je slican Windows-u, njegov kod je dostupan javnosti i svako ima pravo da ga slobodno koristi, menja i redistribuira. Za razliku od korisnika Windows opertaivnog sistema kod Linuxa postoje pogodnosti koje ce Vam korišcenje racunara uciniti lakšim. Uz Linux operativnio sistem možete zaboraviti na viruse, sistem je stabilniji, Linux se ucitava brže. Uz instalirani Linux operativni sistem imate sve osnovne programe, update je na samo jedan klik, zaboravite na probleme sa drajverima, sve aplikacije su besplatne.

Danas postoji dosta verzija Linux operativnog sistema, a mi Vam preporučujemo Linux Ubuntu, kao elegantan, pouzdan i jednostavan, a po potrebi može biti i na srpskom jeziku.

Servis računara Moj Servis 011 Vam omogucava i instalaciju operativnog sistema i kod Vas na kucnoj adresi uz doplatu dolaska po važenjem cenovniku.

Cena instlacije Linux operativnog sistema: 2000 dinara

Mac OS X

Picture151

Mac OS X je operativni sistem za Apple računare. Mac operativni sitem je najkvalitetniji i najkompleksiniji operativni sisitem na svetu.

Servis računara i laptopova Moj Servis 011 sa zadovoljstvom Vas obaveštava da je poceo da radi instalaciju svih verzija Mac operativnog sistema, zakljucno sa poslednjom verzijom Mac OS X Mavericks.

Apple kao firma daje 3 godine podršku za sve svoje verzije operativnog sistema i iz tog razloga trebalo bi da instalirate noviju veriziju Mac operativnog sistema, jer u suprotnom možete se susresti sa problem da Vam ne radi flash player, nece da vam radi youtube, kao i mnogobrojni ostali sajtovi kao i programi.

Servis računara Moj Servis 011 Vam omogucava i instalaciju operativnog sistema i kod Vas na kucnoj adresi uz doplatu dolaska po važenjem cenovniku.

Cena instlacija Mac OS X  operativnog sistema: 2000 dinara

Design by: WebBox Srbija