Moj servis 011

Moj Servis 011 je najbolji komšija Vašim računarima,
laptopovima, Apple, Tablet i drugim uređajima.
Tu smo uvek za Vas da pomognemo u otklanjanju svakog kvara
na Vašim uređajima.

logo1

Ukoliko Vam se pojavi kvar na laptopu ili desktop računaru, nemojte čekati danima, da se kvar proširi i postane tri puta skuplja popravka. Nemojte dovesti sebe u situaciju da neke nagomilane kvarove ne možemo uopšte da popravimo, da se kvar ne isplati, pa morate da kupujete nov laptop ili računar.

Ukoliko primetite i najsitniji kvar, pozovite nas, konsultujte se sa nama i mi ćemo Vam rešiti sve probleme i nedoumice. Pažljivo ćemo da saslušamo svaki Vaš problem, daćemo Vam odgovore na sva vaša pitanja, rešiti svaki problem u istom danu.

Naš servis računara se trudi da sve popravke rešavamo u istom danu, ili za sledeći dan ako je to klijentu nije hitno. Nisu svi kvarovi isti, pa tako i rok popravke nikada nije isti. Sitnije softverske kvarove, zamene lako dostupnih delova rešavamo u istom danu. Ukoliko je kvar velik i zahteva dužu analizu, uređaj ostaje kod nas više dana, i obično tada mora više dana da se testira. Često zbog visine cene novog dela za zamenu, prinuđeni smo da potražimo polovan deo kod kolega ili preko oglasa. Što opet zahteva određeno vreme.

Imate problem sa Desktop racunarom idite na stranu Servis računara.
Imate problem sa Laptop-om idite na stranu Laptop servis.

Design by: WebBox Srbija