O nama

Moj Servis 011 je firma koja se bavi servisom računara, laptopova svih modela, iPhone, iPad i iPod uređaja. Mi smo mlada i ambiciozna firma sa vrhunskim stručnjacima u ovoj oblasti.
Mi smo tu uvek da Vam pomognemo i rešimo sve vaše probleme ili ako imate firmu da održavamo Vaš računarski i mrežni sistem.

Moj Servis 011 Vam nudi sledeće usluge:

Terenski servis – podrazumeva dolazak naših servisera na Vašu kućnu adresu i popravke kod Vas, u Vašem prisustvu. Naš servis računara pokriva ceo Beograd sa okolinim, zakazuje termin popravke u istom ili eventualno narednom danu. Pozovite nas, kažite nam problem i mi ćemo ga rešiti.
Servis laptopova – popravlja i servisira sve brendove laptopova. Nije bitno gde ste kupili Vaš laptop, donesite ga kod nas i za par dana ćemo vam ga vratiti popravljenog.
Garancija na rad – za sve naše popravke imate pisanu garanciju. Popravke laptopova pokriva garanciju od 1 – 6 meseci. Za zamenu delova kod desktop računara dobijate garanciju na deo koji smo zamenili direktno od uvoznika i ona je obično 2 godine. Softverska garancija važi par meseci, u zavisnosti od problema koji smo rešili
Online podrška – U svako doba dana i noći nas možete pozvati, pitati nas razna pitanja, tražiti odgovore na probleme. Ako nismo u poslu, uvek ćemo Vas saslušati i savetovati vas. Čak iako smo u poslu saslušaćemo Vas i probati vam dati savet ili rešenje vašeg problema. Ako se ne javljamo na telefone pošaljite nam SMS, ili mail i mi ćemo Vam brzo odgovoriti na sva vaša pitanja.
Plaćanje po učinku – Vi plaćate samo rešavanje problema i popravku vašeg laptopa ili desktop računara. Naš servis računara ne naplaćuje svoj rad po satu, jer se to nije korektno prema našim klijentima. Cene naših usluga su na našem sajtu i tu nema nikakvih izmena. Vi tačno možete da pogledate koja usluga koliko košta, i po tome znate da li Vam se isplati popravka ili ne.
Online popravke – podrazumeva rešavanje softverskih problema preko interneta. Skinete program Team Viewer i mi preko tog programa možemo pristupiti vašem računaru ili laptopu i recimo očistiti viruse, instalirati progame, rešiti skoro sve softverske probleme.

 

ZA FIRME:

Ukoliko imate veći broj računara možemo da Vam ponudimo pružanje naših usluga na nivou godišnjeg ugovora (održavanja). U tom slučaju naši serviseri dolaze u dogovorenom roku nakon vašeg poziva. Prednost ove usluge je kao da imate zaposlenog servisera u vašoj firmi sa potrebnim znanjem i iskustvom iz kompletne IT oblasti (softver, hardver, računarske mreže, internet) kome ne bi plaćali doprinose i brinuli o radnom vremenu, odmoru, bolovanju i potrebnim dodatnim doškolovanjem što je, kad su računari u pitanju, neophodno.
Za Više informacija povite nas na 011.260.38.96 ili pogledajte ponudu na našem sajtu klikom OVDE.

Design by: WebBox Srbija