Servis racunara

notebook, and two persons on white background– Najbrze otkrivanje kvarova
– Najefikasnije otklanjanje kvarova
– Sve vrste saveta za Vaš PC
– Garancija na rad!
– Uz naš stručan tim osećaćete se sigurnije!

 

 

 

Ukoliko Vam se pojavi kvar na laptopu ili desktop računaru, nemojte čekati danima, da se kvar proširi i postane tri puta skuplja popravka. Nemojte dovesti sebe u situaciju da neke nagomilane kvarove ne možemo uopšte da popravimo, da se kvar ne isplati, pa morate da kupujete nov laptop ili računar.

Ukoliko primetite i najsitniji kvar, pozovite nas, konsultujte se sa nama i mi ćemo Vam rešiti sve probleme i nedoumice. Pažljivo ćemo da saslušamo svaki Vaš problem, daćemo Vam odgovore na sva vaša pitanja, rešiti svaki problem u istom danu.

Naš servis računara se trudi da sve popravke rešavamo u istom danu, ili za sledeći dan ako je to klijentu nije hitno. Nisu svi kvarovi isti, pa tako i rok popravke nikada nije isti. Sitnije softverske kvarove, zamene lako dostupnih delova rešavamo u istom danu. Ukoliko je kvar velik i zahteva dužu analizu, uređaj ostaje kod nas više dana, i obično tada mora više dana da se testira. Često zbog visine cene novog dela za zamenu, prinuđeni smo da potražimo polovan deo kod kolega ili preko oglasa. Što opet zahteva određeno vreme.

Imate desktop računar ostanite na stranici Servis računara
Imate laptop idite na stranicu Laptop servis

Osim popravke računara i laptopova imamo i delove za prodaju

Baterije za sve modele laptopova
Punjači za sve modele laptopova
Ekrani za sve modele laptopova
Tastature za laptopove

MOJ SERVIS 011 je firma sa iskustvom i renomeom koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti servisiranja i održavanja računara i laptopova. U poslovnim prostorijama u ulici Bul. Mihajla Pupina 10z/vp59 YBC centar, naš tim servisera vrši sve popravke kompjutera i laptopova, popravke tft monitora i popravke punjača. Takođe vršimo sve softverske popravke, čišćenje virusa, postavljanje kvalitetne antivirusne zaštite, popravka operativnih sistema, itd.

Usluge kao i cenovnik svih naših usluga pogledajte na stranici cenovnik.

Svakom kompjuteru ili laptopu naš servis posvećuje maksimalnu pažnju, svaki problem rešavamo strpljivo i kvalitetno, ali opet se trudimo da ispoštujemo rokove. Uvek ćemo uz jednu popravku obratiti pažnju i na druge moguće probleme, očistićemo Vam računar ili laptop od prašine, testirati memoriju i hard disk. Npr. ukoliko ste na vašem laptopu pokidali DC konektor napajanja, i potrebno je da se on ili popravi ili zameni, laptop mora ceo da se otvara. Uz taj posao mi ćemo Vam kompletno očistiti laptop od prašine, staviti novu termalnu pastu, izduvati kućište, pogledati sistem, očistiti ga, skenirati na viruse.

POPRAVKA RAČUNARA u našem servisu obavljamo istog ako je kvar lakši, eventualno narednog dana ako se radi o težim popravkama. Donesite nam Vaš računar ili laptop prepodne, i već poslepodne će on biti popravljen i testiran. Ponekada vreme popravke se produži zbog potražnje dela za zamenu. Zaista se trudimo da prođete kvalitetno i jeftino.

Mi nudimo ono što drugi i neće i ne mogu, a na vama je da izaberete.

Design by: WebBox Srbija