Servis racunara

servis racunara

Čim primetite da Vaš računar više ne radi onom brzinom kojom je radio kao kad ste ga kupili, primitete da se nešto čudno dešava, gasi ili neki problem nemojte čekati da se problem multiplikuje i pogorša, nego što pre kontaktirajte servis računara Moj Servis 011 iusaradnji sa našim stručnjacima dođite do najboljeg najpovoljnijeg i najbržeg rešenja za Vaš problem.

Servis računara Moj Servis 011 se trudi da efikasno i kvalitetno rešava sve probleme na računaru i laptopu. Trudimo se da sve kvarove i probleme rešavamo u istom danu, ali nisu svi kvarovi isti, pojedini zahtevaju više vremena. Instalaciju operativnog sistema, čišćenje prašine iz računara ili laptopa kao i zamenu delova koje već imamonastanju rešavamo u istom danu, dok za kompleksnije kvarove kao i dijagnostiku potrebno je malo više vremena.

Servis računara i laptopova Moj Servis 011, pored popravke i dijagnoze kvara, bavi se i prodajom delova za Vaše uređaje:

Baterije za sve modele laptopova
Punjači za sve modele laptopova
Ekrani za sve modele laptopova
Tastature za laptopove

Firma Moj Servis 011 se bavi uslugom servisiranja i popravke računara i laptopova. Nalazimo se u samom srcu Novog Beograda, kod kružnog toka i gradske opštine, u ulici Bulevar Mihajla Pupina 10e vp39 u okviru YBC centra.

Naš servis nudi i sledeće usluge:

Design by: WebBox Srbija