Zamena BGA cipa i Reballing

REBALLING  (zamena BGA čipa)

2wfjvo1

Servis racunara i laptopova Moj Servis 011 radi popravke i najtežih kvarova na Vašem racunaru ili laptop uredaju kao što su zamena ili prekuglavanje cipseta, grafickog cipa, BGA cipa, memorija integrisanih na maticnoj ploci kao i reballing (prekuglavanje) drugih periferija (zvucne kartice, network kartice, itd…)

Ukoliko primetite da Vaš računar ili laptop da počne da pokazuje vertikalene linije, da nekad hoce da se upali, nekad nece, vrti se kuler na Vasem laptopu, a ne daje sliku, ili ne pokazuje nikakve znakove, znajte da imate problem za jednim od najtežih kvarova. Tada je potrebno doneti racunar ili laptop u servis racunara i laptopova Moj Servis 011 da dijagnostikovanjem utvrdimo koji kvar je tacno u pitanju.

zxlava

Reballing ili prekuglavanje je jedan od najskupljih kvarova koji Vam se može dogoditi na racunaru ili laptopu i njegova cena kod nas u servisu je 70 eura po važećem cenovniku.

Naš servis računara i laptopova vrši reballing profesionalnom mašinom što je idealno rešenje za sve uredaje koji na sebi imaju cip. Uspešnost reballinga je 97% ukoliko ploca nije oštecena, iskrivljena ili preduvana duvaljkom kada su šanse mnogo manje.

Naš servisu računara i laptopova Vam daje garanciju od 6 Meseci na sve usluge raballinga odnosno prekuglavanja.

Design by: WebBox Srbija