Zamena laptop ekrana

zamena laptop ekrana

KOMPLETAN CENOVNIK LAPTOP EKRANA

Zamena laptop ekrana, kod nas odmah na licu mesta po najpovoljnijim cenama.

Dijagnostika da i je neki ekran ispravan ili nije je Veoma jednostavna, čak i na prvi pogled vidljiva ako je ekran polomljen ili nema pozadinsko osvetljenje, ima štrafte ili neki drugi sličan problem.

Moj Servis 011 Vam nudi veliki izbor ekrana za sve modele laptopova po najpovoljnijim cenama, gde Vam je ugradnja BESPLATNA ako isti kupite kod nas. Na svaki ekran koji kupite kod nas dobijate pismenu garanciju na 6 meseci!

Takođe, Moj Servis 011 Vam nudi i ugradnju polovnih panela po jeftinijim cenama, samo za polovne ekrane nas kontaktirajte radi provere da li immao odgovarajući model za Vaš laptop.

Da bi smo i mi i Vi bili sigurni koj tačno panel Vam treba, svaki ekran za laptop ima svoju oznaku koja piše na zadnjoj strani ekrana kad se on izvadi iz kućišta laptopa. Zato je ponekad najbolje da donesete odmah uređaj u servis da bi naši serviseri otvorili i videli koj panel Vam treba.

KOMPLETAN CENOVNIK LAPTOP EKRANA

Razlika između LCD i LED ekrana

LCD ekrani (Liquid Crystal Display) sadrže tečne kristale, i mora imati dodatno osvetljenje. Trenutno su najzastupljeniji CCFL LCD ekrani (Cold Cathode Fluorescent Lamp) sa jednom ili ponekad sa dve lampe, uz koje ide i invertor. Teži su, troše više struje i greju se, imaju slabiji kontrast, traju kraće. Ovo je stari tip ekrana, i zadnjih par godina ih polako zamenjuju LED ekrani.

LED ekrani su novija tehnologija, imaju aktivno pozadinsko osvetljenje u vidu malih LED dioda (Light Emitting Diode). Oni ne koriste invertore, hladni su, ne greju se, malo troše i laki su. Traju mnogo duže nego CCFL.

Design by: WebBox Srbija